Nicoleta Luciu, despre soțul ei: "Orice om merită o a doua șansă"

Vedeta a vorbit deschis, într-o emisiune difuzată de Kanal D, despre momentul în care a fost pe punctul de a se despărți de soțul ei, Zsolt Csergo.
Nicoleta a mărturisit, pentru WoWbiz, că în perioada scandalului sexual dintre Zsolt şi antrenoarea de fitness, Kinga Sebestyen, participarea la concursul "Dansez pentru tine" a ajutat-o să treacă peste momentul foarte dificil. Chiar dacă l-a iertat pe Zsolt, de dragul celor mici, cântăreaţa spune că şansa pe care i-a acordat-o soţului este ultima.

Nicoleta Luciu a declarat că cei patru copii pe care îi are împreună cu Zsolt Csergo au ţinut căsnicia intactă, dar a contat şi atitudinea afaceristului din Miercurea-Ciuc faţă de ea: "Am renunţat să divorţez pentru că sunt patru copii la mijloc.
Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu. Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam şi relaţiile intime."


Întrebată dacă o ştie pe cea cu care a înşelat-o soţul ei, Nicoleta a spus că nu o cunoaşte pe antrenoarea de fitness.
"Nu ştiu cine e Kinga, cum arată! Nu am văzut-o niciodată!", a adăugat vedeta.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod