Nicoleta Luciu, coprezentatoare la "Vocea României"

Vedeta va fi coprezentatoarea lui Pavel Bartoş la show-ul "Vocea României", începând de marţi, când va fi dat startul ediţiilor live.

Marţi, Pro TV dă startul ediţiilor live de la "Vocea României". Antrenorii îşi vor arunca în lupta vocilor câte trei din cei şase membri ai echipei lor.

Sistemul este unul foarte simplu: performează concurenţii unuia dintre antrenori, se dă start vot, iar perioada de votare durează câteva minute, după care se opreşte şi începe evoluţia concurenţilor din următoarea echipă.
Primul clasat din fiecare echipă merge direct în ediţia următoare, iar antrenorul mai salvează un concurent din cei clasaţi pe locurile doi, respectiv trei.

Prima ediţie a show-ului este plină de momente speciale.

Cei patru antrenori vor deschide seara cu un colaj de piese, o surpriză pentru telespectatori. Momentele pregătite de concurenţi sunt şi ele spectaculoase. Invitatul special al serii va fi artistul Eagle Eyed Cherry, celebru pentru hit-urile "Save tonight" şi "Can't get enough".

O prezenţă nouă pe scena de la "Vocea României" este şi Nicoleta Luciu, coprezentatoarea lui Pavel Bartoş. "Eu sunt o mare fană a emisiunii! În primul sezon nu am scăpat nicio ediţie, aşa că vă daţi seama cât de mare mi-a fost bucuria când am primit această propunere.
În plus, cine n-ar vrea să prezinte alături de Pavel Bartoş? Abia aştept live-ul de marţi seară! Să-mi ţineţi pumnii!"
, a declarat Nicoleta.

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 28 Nov 2012, 10:07
    Groaznic

    Nu mi-a placut prestatia,rochia exagerata si nici nu -mi mai place cum arata-a exagerat cu silicoanele.Sorry,Roxana IOnescu e mai draguta.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod