Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton s-au despărţit

Cântăreaţa și pilotul britanic de Formula 1 au pus capăt unei relații de cinci ani ce a mai fost marcată în 2011 de o despărţire de două luni.
Cântăreaţa și pilotul britanic de Formula 1 au pus capăt unei relații cinci ani ce a mai fost marcată în 2011 de o despărţire de două luni.
 
"Nicole este foarte afectată, e devastată total", a declarat o sursă din anturajul celor doi, informaţia privind despărţirea fiind confirmată de un purtător de cuvânt al cântăreţei, informează Daily Mail.

Potrivit Daily Mail, Hamilton şi Scherzinger s-au despărţit din cauza programelor lor extrem de încărcate.

Despărţirea celor doi vine la doar câteva săptămâni după ce pilotul în vârstă de 28 de ani a vorbit despre viitorul său alături de Nicole (34 de ani).
"Suntem împreună de cinci ani, ceea ce este important. Sper că în viitorul apropiat ne vom căsători. Poate înainte de a ajunge la şase ani de relaţie", a spus Hamilton.

Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger erau împreună din noiembrie 2007, iar cântăreaţa a fost alături de pilot la numeroase curse de Formula 1.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod