Nicole Scherzinger: "8 ani m-am luptat cu bulimia"

Vedeta a mărturisit într-un interviu acordat în emisiunea "Behind the Music", de la postul muzical VH1, că, timp de mai bine de opt ani, s-a luptat cu bulimia şi s-a automutilat, informează site-ul accesshollywood.com, citat de agenţia Mediafax.

Cântăreaţa care acum face parte dintre juraţii concursului "X Factor" din Marea Britanie a spus că s-a confruntat cu această tulburare de alimentaţie considerată foarte gravă în perioada când făcea parte din trupa Pussycat Dolls.

"Am luptat în fiecare zi, timp de mulţi ani. De fiecare dată când rămâneam puţin singură făceam câte ceva. Înţelegeţi, chestii de genul leziuni pe mâini sau cicatrici, pe care a trebuit să le ascund de fete, pentru că ar fi spus presei, cu siguranţă", a povestit cântăreaţa.

Ea a adăugat că, în perioada în care s-a luptat cu boala, devenea adesea foarte agresivă faţă de ea însăşi.

"Mă uram. Eram dezgustată de mine şi mi-era foarte ruşine cu imaginea mea. Mă simţeam foarte singură. Făceam parte dintr-un grup şi, cu toate astea, nu m-am simţit în viaţa mea mai singură", a mai mărturisit Scherzinger.

Artista se declară ruşinată că vorbeşte despre acest subiect şi spune că nu a făcut-o până acum pentru că s-a temut că i-ar putea răni pe cei dragi.

"Nu-mi place să fac pe victima şi nu am dorit ca familia mea să afle despre această problemă a mea, pentru că am considerat că vestea i-ar face să sufere.
Cred că pot spune că aceasta a fost marea mea dependenţă, nu? Nu am luat niciodată droguri, dar şi bulimia este o formă de dependenţă. Bulimia a fost dependenţa mea, faptul că obişnuiam să mă rănesc singură era tot o formă de dependenţă"
, a mai spus vedeta în interviul acordat postului de televiziune.

Nicole Scherzinger urmează să fie înlocuită din poziţia de jurat al concursului britanic "X Factor" de cântăreaţa Mel B, scrie presa britanică.
Ea are o relaţie de mai mulţi ani cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, marcată de câteva despărţiri şi împăcări.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod