Nicole Kidman: "Tom m-a facut celebra"

de Nicoleta Tarantus, 5 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Nicole Kidman:

Actritei i s-a spus ca mariajul cu Tom Cruise ii va ruina cariera, potrivit FemaleFirst.co.uk. Nicole Kidman, care a fost casatorita cu Tom timp de 10 ani, dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei "Days of thunder", este de parere ca succesul in cariera i-a fost amplificat de aceasta casatorie, desi inainte de a merge in fata altarului a fost atentionata ca face o greseala:

"Am devenit faimoasa la varsta foarte frageda, iar acest lucru s-a datorat faptului ca am devenit sotia lui Tom. Am realizat multe in Australia, iar apoi am devenit sotia unui actor cunoscut. Agentul meu de pe vremea aceea mi-a spus sa nu ma marit cu Tom, pentru ca aceasta casatorie imi va ruina cariera, dar eu i-am spus ca sunt indragostita".


Dupa ce Nicole si Tom au divortat, Kidman s-a casatorit cu Urban Keith si au impreuna o fetita de 15 luni, Sunday Rose, in timp ce Cruise, care are doi copii adoptati impreuna cu Nicole, s-a insurat cu actrita Katie Holmes si au impreuna o fetita de 3 ani, Suri.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod