Nicole Kidman este pasionată de jocurile de noroc

Actriţa a mărturisit că are patima jocurilor de noroc duminică, pe covorul roşu de la Country Music Awards în Las Vegas, unde a poposit alături de soţul ei, muzicianul Ketih Urban, precizând, însă, că e o "cartoforă raţională, nu impulsivă", informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.
Paparazzii admit că Nicole a arătat uluitor pe covorul roşu de la Country Music Awards, unde l-a însoţit pe Keith Urban. Actriţa a purtat o rochie lungă până în pământ, creaţia casei de modă Alexander Mcqueen. Ketih a ieşit la rampă la gală, unde a cântat cea mai recentă piesă a sa, "Wasted Time".

Într-o conversaţie cu reporterii dinaintea ceremoniei, Nicole şi Ketih au recunoscut că nu sunt străini de oraşul păcatelor şi al pierzaniei, Las Vegas. De multe ori, cuplul s-a destins la jocurile de noroc din metropolă.
Nicole a mărturisit că are patima jocurilor de noroc. Actriţa a mărturisit că nu se bazează pe hazard şi instinct, ci e extrem de raţională când pariază.

"E extrem de calculată", a spus Keith Urban. "E disciplinată", a adăugat el.

Nicole a mai spus pentru Entertainment Tonight: "Ei, nu sunt chiar aşa de bună. Am o sumă mică de bani, pariez, apoi mă retrag. Sunt genul acela de cartoforă. Nu pariez pe sume mari."


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod