Nicolas Cage este "Asasinul din Bangkok"

Facebook Twitter Comenteaza
Nicolas Cage este

Din 19 septembrie, Nicolas Cage va reveni pe marile ecrane, intr-un nou thriller: "Asasinul din Bangkok", un film autentic si antrenant despre viata unui controversat asasin platit din Thailanda.

Filmul "Asasinul din Bangkok" este un remake al filmului cu acelasi nume, a carui regie este semnata tot de fratii Pang. Filmul original in limba thailandeza, "Bangkok Dangerous", este un thriller intunecat si surprinzator despre un mercenar surdomut si ucenicul lui. "Bangkok Dangerous" a fost lansat in 1999, iar criticile internationale au fost pozitive, participand la o serie de festivaluri de film internationale, castigand chiar International Critics Award (FIPRESCI) la Festivalul International de Film de la Toronto in anul 2000.

Nicholas Cage il interpreteaza pe Joe, un asasin profesionist fara scrupule, care se afla in Bangkok pentru a executa patru dusmani ai unui boss mafiot pe nume Surat.
El il angajeaza pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un escroc catalogat drept hot de buzunare, pentru diverse comisioane, cu intentia de a-l omori la sfarsitul misiunii, pentru a-si sterge urmele.

In mod ciudat, Joe, un adevarat lup singuratic, realizeaza ca, treptat, devine mentorul tanarului si, in acelasi timp, se vede atras intr-o relatie amoroasa cu o vanzatoare locala. Pe masura ce se lasa furat de frumusetea toxica a Bangkok-ului, Joe incepe sa se indoiasca de existenta sa izolata si lasa garda jos...
exact atunci cand Surat decide ca e timpul sa i se dea explicatii.

Cage spune ca a fost fascinat de contradictiile si de complexitatea personajului lui. "Joe provine dintr-o familie apartinand unui mediu militar, dar el e un ucigas platit, un mercenar. A fost inconjurat de probleme familiale toata viata lui. As spune ca e rau, daca ar fi sa-l cataloghez, dar apoi incearca sa gaseasca o cale de a iesi din toate astea."

"Isi depaseste violenta, demonii, datorita fetei pe care o intalneste, Fon, si sensibilitatii si bunatatii ei, dar si datorita Thailandei, datorita Bangkokului insusi.
Devine din ce in ce mai dornic de liniste si in acest moment personajul lui intra intr-un conflict cu el insusi, pentru ca nu-i sta in fire, nu poate fi o fire linistita, din cauza a ce i s-a intamplat cand era mic", declara Nicolas Cage.

"Asasinul din Bangkok" va avea premiera de vineri, 19 septembrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex (Constanta) si Republica (Cluj).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod