Nico si Vlad sunt optimisti

Facebook Twitter Comenteaza
Nico si Vlad sunt optimisti

Luni, 19 mai, la Belgrade Arena s-au desfasurat primele doua repetitii cu costume pentru participantii din prima "Semifinala" concursului Eurovision 2008. Totul a inceput la ora 13.00 si a tinut pana spre miezul noptii, iar toti cei prezenti au simtit intr-adevar atmosfera concursului.

Nico si Vlad au urcat pe scena in jurul orei 16.30, nu inainte de a trece pe la machiaj, coafura sau de a repeta piesa in culise. In general totul a mers ca la carte, mici probleme intervenind in ceea ce priveste lumina de spectacol, insa acestea au fost discutate de seful delegatiei, Ioan Duma, cu organizatorii pentru a se rezolva totul pana in momentul spectacolului.


Cea de-a doua repetitie s-a desfasurat in acelasi interval orar ca si concursul propriu-zis. Deja obisnuiti cu scenografia si amplasamentul in scena si cu rigorile concursului, Nico si Vlad au avut o si mai buna evolutie, iar publicul i-a aplaudat cu multa caldura.

Discutiile de dupa prima repetitie au dat roade, astfel ca s-au putut deja observa imbunatatiri ale nivelului de lumini.

Ziua de marti este pentru Nico si Vlad una decisiva, artistii nostri avand o ultima repetitie cu costume si public, iar seara fiind dedicata Semifinalei.
"Sunt foarte optimista! Cred ca niciodata nu m-am simtit ca astazi. Probabil ca mai multe emotii vor veni pe 24 mai, la "Finala". Sunt convinsa ca vom trece de "Semifinala" aceasta si sper ca atat cei de acasa, cat si romanii de peste hotare sa fie cu sufletul alaturi de noi", a declarat Nico, inaintea semifinalei din 20 mai.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod