Nico si Vlad Mirita intra in competitia Eurovision pe pozitia 17

Facebook Twitter Comenteaza
Nico si Vlad Mirita intra in competitia Eurovision pe pozitia 17

Romania va intra in concurs pe pozitia a 17-a - este rezultatul tragerii la sorti efectuate luni, 17 martie, de catre oficialii Eurovision Song Contest, in cadrul intalnirii sefilor de delegatii.
Conform anterioarei trageri la sorti, reprezentantii nostri la Eurovision 2008, Nico si Vlad Mirita, vor participa la prima semifinala de la Belgrad, care va avea loc pe 20 mai. Ordinea intrarii in concurs va fi: Muntenegru, Israel, Estonia, Moldova, San Marino, Belgia, Azerbaidjan, Slovenia, Norvegia, Polonia, Irlanda, Andorra, Bosnia si Hertegovina, Armenia, Olanda, Finlanda, Romania, Rusia si Grecia.
"Pozitia 17 in concurs este una avantajoasa, dar, pana la urma, nu este acesta factorul decisiv in rezultatul pe care il vom obtine si in calificarea piesei in finala.
Trebuie sa-i incurajam pe reprezentantii nostri si sa fim increzatori in evolutia lor pe scena.", a declarat Ioan Duma, prezent la intalnirea de la Belgrad.
Daca se vor califica in finala din 24 mai, reprezentantii Romaniei vor concura, alaturi de ceilalti calificati, cu Marea Britanie (pozitia 2), Germania (pozitia 4), Franta (pozitia 19), Spania (pozitia 22) si Serbia (pozitia 23), tari participante direct in finala, conform noului Regulament EBU.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • admirator pe 12 Mai 2008, 12:39
    Belgrad

    Sunteti cei mai buni ! Bafta !

    0
    0

  • vika Rep.M. pe 9 Apr 2008, 15:56
    Eurovision

    Felicitări, am toată admiraţia pentru piesa voastră... Totul depinde de spectacolul pe care urmează să-l montaţi şi să-l prezentaţi, un lucru e cert, Moldova îşi va împărtăşi emoţiile cu voi şi va acorda tradiţionalul, precum e şi firesc, maxim de puncte... Multă baftă, să promovaţi cultura şi valorile noastre româneşti, cum ştiţi voi s-o faceţi cel mai bine..............

    0
    0

  • gabbysugarlips pe 24 Mar 2008, 14:16
    Nicio sansa petnru melodia TVR-ului

    Hai sa fim seriosi! N-au nicio sansa sa intre in finala. Asta ca sa fie clar ca nu ei sunt castigatorii de drept ai Romaniei, ci ai TVR. Si ca sa nu credeti ca spun brasoave uitati-va ce de voturi are minunata melodie: http://www.eurovision2008belgrade.tk/ In prima finala sunt 10 piese care au mai mult de 100 de puncte (a noastra are 75 de voturi de 2 saptamani). Si cireasa de pe tort: dupa noi sunt cele mai puternice piese din concurs: una din ele sigur castiga Eurovisionul. Dupa interpretarile impresionante ale Rusiei si Greciei cine isi va mai aduce aminte sa voteze piesa Romaniei? Iar pe site-ul oficial de Eurovision link-ul care trimite la videoclip este pentru melodia Spaniei.

    0
    0

  • bebe pe 19 Mar 2008, 14:18
    succes Nico si Vlad

    Mult succes!!!! Demonstrati la toata lumea ca sunteti doua voci remarcabile.HAI ROMANIA!!!!!!!

    0
    0

  • NINA pe 19 Mar 2008, 12:13
    noi la eurovision..

    ai nostri nu vor intra nici in finala....

    0
    0

  • feliks pe 19 Mar 2008, 12:03
    eurovision vlad mirita si nico

    le urez succes am sa le tin pumni sa dea domnu sa castige un loc cit mai bun

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod