Nico si Vlad isi cunosc toti adversarii

Facebook Twitter Comenteaza
Nico si Vlad isi cunosc toti adversarii

Joi, 22 mai, pe scena de la Belgrade Arena a avut loc cea de-a doua Semifinala Eurovision Song Contest 2008, in urma careia alti zece concurenti s-au calificat in batalia pentru castigarea primului loc. Reprezentantii altor 19 tari au evoluat in fata publicului, intr-un spectacol plin de culoare, pentru ca in final sa fie enumerate, de catre prezentatorii Jovana Jankovic si Zeljko Joksimovic, zece nume: Ucraina, Croatia, Albania, Islanda, Georgia, Danemarca, Suedia, Letonia, Turcia si Portugalia.

La fel ca si in cazul primei Semifiale, castigatorii au sustinut imediat o conferinta de presa, pe parcursul careia au tras la sorti si ordinea intrarii in Finala.

Astfel, sambata, 24 mai, de la ora 22.00, dupa un Making of... Eurovision care prezinta drumul parcurs pana acum de Nico si Vlad, telespectatorii TVR 1 si TVRi vor avea ocazia de a-i vedea urcand pe scena, in ordinea pe care au le-au harazit-o sortii, pe concurentii din: Romania, Marea Britanie, Albania, Germania, Armenia, Bosnia si Hertegovina, Israel, Finlanda, Croatia, Polonia, Islanda, Turcia, Portugalia, Letonia, Suedia, Danemarca, Georgia, Ucraina, Franta, Azerbaijan, Grecia, Spania, Serbia, Rusia si Norvegia.

Nico si Vlad au urmarit cu mult interes Semifinala din 22 mai, bucurandu-se sau intristandu-se de succesul sau insuccesul prietenilor pe care si i-au facut inca de la inceputul turneului de promovare.

Vineri, 23 mai, artistii nostri au doua repetitii in costume, desfasurate în regim de transmisiune directa.

Starea lor de spirit este in continuare una plina de optimism, cei doi solisti fiind convinsi ca vocile lor si piesa "Pe-o margine de lume" au toate calitatile sa cucereasca audienta.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod