Nick Stahl, starul din "Terminatorul 3", e la dezintoxicare

Starul din "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor", declarat dispărut din data de 9 mai, a trimis un e-mail prietenilor în care le spune că s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.
Starul din "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor", declarat dispărut din data de 9 mai, a trimis un e-mail prietenilor în care le spune că s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

Potrivit site-ului tmz.com, soţia actorului a completat miercuri formularul oficial pentru persoane dispărute pus la dispoziţie de poliţie şi spunea că ea crede că dispariţia soţului ei are legătură cu consumul de droguri.
Ea a mai declarat pentru poliţia din Los Angeles că nu şi-a mai văzut soţul de pe data de 9 mai.

În e-mail-ul trimis prietenilor, dar nu şi soţiei, Rose, actorul scrie că îi pare rău, că se află într-o clinică de dezintoxicare şi că va petrece acolo 30 de zile, informează site-ul hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Soţia acestuia a declarat pentru revista People că se simte uşurată, pentru că se temea că el va muri din cauza unei supradoze de droguri, dar a adăugat că nu crede că acesta este cu adevărat într-o clinică.

Potrivit TMZ, Nick Stahl obişnuia să frecventeze cartierul Skid Row, o zonă rău famată din Los Angeles, unde trăiesc multe persoane fără adăpost şi consumatori de droguri.

În februarie 2012, soţia actorului Nick Stahl a completat o serie de documente oficiale la un tribunal californian, în care afirma că soţul ei "ar putea să consume droguri".
Potrivit unor surse, ea se temea că drogurile au cu siguranţă o anumită legătură cu această dispariţie.

Nick Stahl a devenit cunoscut odată cu rolul din filmul "Omul fără chip/ The Man Without a Face" (1993), în care a jucat alături de Mel Gibson. Actorul s-a făcut remarcat apoi în alte câteva producţii apreciate de public şi de critici, precum "La hotarul dintre viaţă şi moarte/ The Thin Red Line", "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor", "Sin City", dar şi în serialul de televiziune "Carnivale".
Actorul în vârstă de 32 de ani va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în alte două pelicule, aflate în prezent în preproducţie: "Away From Here" şi "American Dream", notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod