Nick Carter, ex-Backstreet Boys, va face muncă în folosul comunității


Cântărețul va munci 25 de ore în folosul comunității pentru a evita să fie judecat pentru o altercație într-un bar din Cayo Hueso, au informat mass-media digitale din Florida citate de EFE.
Portalul KeysINfoNet, care publică informația din Florida, a precizat că în baza acestui acord Carter rămâne sub supraveghere judiciară timp de șase luni și va plăti toate costurile procesului care însumează circa 300 de dolari, relatează Agerpres.

Cântărețul în vârstă de 36 de ani urma să compară luni în fața judecătorului Wayne Miller în Key West, dar nu a mai fost nevoie pentru că săptămâna trecută s-a încheiat acordul cu procurorul Catherine Vogel privind retragerea acuzațiilor cu consimțământul celor două persoane care l-au denunțat pentru agresiune.

Un prieten al cântărețului, Michael Papayans, așteapă să fie judecat pentru aceleași fapte comise în ianuarie.
Potrivit poliției din Cayo Hueso, cei doi, sub influența alcoolului, au intrat într-un bar din localitate și au cerut de băut, dar personalul a refuzat să-i servească.

Au fost scoși cu forța din local, dar odată ajunși afară i-au agresat pe chelnerul Skylar Carden și pe administratorul barului, Matthew Stecher, care au prezentat un denunț împotriva cântărețului și a prietenului său.

La 1 aprilie va avea loc premiera pe platforma Syfy a serialului cu zombi "Dead 7", în regia lui Danny Roew și după un scenariu scris de Nick Carter, care joacă în film alături de soția sa, Lauren Kitt, și de A.J. Mclean, un alt fost membru Backstreet Boys.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod