Nick Cannon are o boală incurabilă

Soţul cântăreţei Mariah Carey a fost diagnosticat cu o maladie asemănătoare cu Lupusul, care i-a provocat problemele la rinichi şi formarea unor cheaguri de sânge, la începutul acestui an, relatează site-ul femalefirst.co.uk.

Soţul cântăreţei Mariah Carey a fost diagnosticat cu o maladie asemănătoare cu lupusul, care i-a provocat problemele la rinichi şi formarea unor cheaguri de sânge, la începutul acestui an, relatează site-ul femalefirst.co.uk.

În ianuarie, prezentatorul show-ului "America's Got Talent", în vârstă de 31 de ani, a fost internat în spital pentru tratarea unei infecții la rinichi. Mariah Carey a fost atunci alături de el și l-a vegheat zi de zi, postând vești pe Twitter pentru fanii ei.După câteva săptămâni de la externare, Nick Cannon a fost din nou spitalizat, iar doctorii i-au depistat mai multe cheaguri de sânge în picioare.

Medicii au stabilit acum că aceste probleme medicale au fost generate de o afecţiune a sistemului imunitar, asemănătoare cu lupusul, maladia care determină sistemul imunitar să atace celulele sănătoase din organism.

"Problema cu cheagurile de sânge m-a speriat cel mai mult, pentru că am cunoscut persoane care au murit din cauza asta", a declarat Nick Cannon pentru revista People. "Am crezut că m-a făcut bine şi apoi s-a întâmplat asta, o problemă care pare de nicăieri. Voi trăi toată viaţa cu această boală. Acum încerc să pun pe primul plan sănătatea. Problema de la rinichi a fost rezultatul unei afecţiuni a sistemului imunitar pe care doctorii au depistat-o", a mai spus el.

Nick a mai explicat că infecţia de la rinichi a avut o legătură directă cu formarea cheagurilor de sânge, dar din fericire acum e în siguranţă: "Sunt multe de spus, dar totul e în ordine acum. Boala e asemănătoare cu lupusul, dar nimeni din familia mea nu are aşa ceva."

În pofida temerilor pe care le-au trăit, Nick se declară "binecuvântat" şi îşi petrece timpul cu soţia sa, Mariah Carey, şi gemenii lor de 10 luni, Maroccan şi Monroe, notează femalefirst.co.uk. "Mă simt binecuvântat că sunt în viaţă. Dacă nu ar fi fost depistată această boală, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat", a mai spus el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod