Nick Cannon a depus actele pentru divorţul de Mariah Carey

Rapperul şi actorul american a depus documentele prin care a cerut divorţul de cântăreaţa Mariah Carey, afirmă presa americană, citată de site-ul music-news.com.

Mariah Carey şi Nick Cannon au decis să se despartă în vara anului trecut, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat şase ani. Nick Cannon a confirmat acea despărţire în luna august.

Recent, presa americană afirma că Mariah Carey dorea să ofere căsniciei sale o nouă şansă, renunţând la planurile de divorţ. Cu toate acestea, site-ul TMZ.com a anunţat, joi, că Nick Cannon a depus actele prin care solicita divorţul de diva americană, pe 12 decembrie 2014.

Acelaşi site spune că documentele au fost depuse la tribunal la o săptămână după ce Mariah Carey a întârziat trei ore la filmările pentru o emisiune de Crăciun difuzată de postul NBC, deoarece era ocupată să discute cu avocaţii ei la telefon termenii acordului de împărţire a averii sale după despărţirea de Nick Cannon.

Deşi s-au despărţit în vara anului 2014, cei doi au petrecut împreună, alături de copiii lor, Ziua Recunoştinţei, în noiembrie.

Presa spunea că Nick şi Mariah urmau să petreacă şi Crăciunul împreună, însă cântăreaţa i-a retras soţului ei invitaţia de la cina de Crăciun.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod