NEW SEASON BAMBOO CLUB

Bamboo Bucuresti, cel mai cunoscut club din Romania, se pregateste de inceperea unui nou sezon de distractie.
Bamboo Bucuresti, cel mai cunoscut club din Romania, se pregateste de inceperea unui nou sezon de distractie.

Mult asteptatul eveniment va avea loc la vineri, 26 octombrie, dupa ce in luna martie cel mai recent membru al Grupului Bamboo, clubul Bamboo Miami, a cucerit piata divertismentului din America prin inaugurarea din South Beach. Din martie pana in prezent, Bamboo Miami a devenit deja locatia preferata a vedetelor Bob Sinclair, Timbaland, Flo Rida, baschetbalistii Chris Bosh, Dwyane Wade si Lebron James, actorul Hulk Hogan, actrita Vivica A.Fox, modelul Selita Ebanks (Victoria’s Secret) si a gazduit petrecerea echipei de baschet Miami Heat, organizata cu ocazia castigarii campionatului NBA din iunie 2012.      

Dupa succesul din Miami, Grupul Bamboo (din care mai fac parte si locatiile Bamboo Brasov, Bamboo Fitness, Bamboo Luxury, Le Gaga, Bamboo Pool, Bamboo Ballroom) isi redeschide clubul care de 10 ani este trend-setter pe piata entertainmentului din Romania:  Bamboo Bucuresti.  Pe 26 octombrie, iubitorii de distractie vor putea lua parte din nou la evenimente cu artisti internationali, dansatori profesionisti si servicii de inalta calitate in Bamboo Bucuresti, pe strada Tuzla, nr.
50. Primul club din Romania inclus in reteaua internationala a celor mai impresionante locatii din lume, “The World’s Finest Clubs”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod