Neil Young divorţează

Cântăreţul canadian şi soţia sa, Pegi, au hotărât să divorţeze, după o căsnicie de 36 de ani, prima înfăţişare pentru separarea oficială a cuplului urmând să aibă loc la mijlocul lunii decembrie.

Artistul a depus cererea de divorţ în luna iulie, după ce cuplul a decis să se despartă, iar în prezent cei doi nu mai locuiesc împreună, potrivit site-ului contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Pegi Young, în vârstă de 61 de ani, are doi copii cu artistul canadian şi este sursa de inspiraţie pentru multe dintre cântecele fostului său soţ, printre care se numără "Such A Woman", "Unknown Legend" şi "Once An Angel".

Întâlnirea celor doi, într-un restaurant din California, este redată de Neil Young în versurile melodiei "Unknown Legend": "I used to order just to watch her float across the floor/ Obişnuiam să comand ceva doar ca s-o văd plutind prin încăpere".

Pegi Young a cântat alături de artistul canadian cu mai multe ocazii, în anii 1990.

Din 2007, Pegi Young a ales o carieră solo de succes, implicându-se cu ajutorul talentului şi a relaţiilor din lumea muzicală şi în programe caritabile. A înfiinţat organizaţia Bridge School care lucrează cu copii cu handicapuri fizice severe. Ideea înfiinţării acestei organizaţii a venit după ce fiul celor doi artişti, Ben, a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală. Cuplul mai are o fiică, Amber.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod