Neby da in judecata Ministerul Educatiei si Universitatea Spiru Haret

Florin Neby, consultantul sportiv de la Neatza cu Razvan si Dani si antrenor personal de fitness, se afla in mijlocul unui scandal de proportii cu Ministerul Educatiei si Univeristatea Spiru Haret. Fostul campion national nu-si poate ridica diploma de licenta care dovedeste ca a absolvit, in 2011, Facultatea de Management Financiar Contabil din cadrul Universitatii Spiru Haret. Acest lucru il impiedica pe sportiv sa sustina lucrarea de disertratie in cadrul Masterului Administrarea Afacerilor cu predare in engleza si romana din cadrul ASE.

"Sunt in mijlocul a doua entitati, iar singura modalitate prin care pot sa-mi cer dreptul se pare ca va fi un proces. Eu mi-am respectat statutul de student si am absolvit in conditii legale, dar pentru ca sunt interese din partea statului pe o parte si a Universitatii Spiru Haret pe de alta parte, diploma mea de licenta si a inca zeci de mii de studenti care au absolvit in promotia 2009 - 2011, nu este eliberata nici pana in anul curent, in conditiile in care aceasta trebuia sa-mi fie data inca din anul 2012. Problema este ca fara o diploma de licenta eu nu-mi pot sustine lucrarea de disertatie in cadrul masterat-ului pe care sunt pe cale sa-l termin luna aceasta, dar vorba decanului ce coordoneaza master-ul la care eu sunt inscris, (o diploma nu se poate elibera decat pe baza altei diplome).

Cu alte cuvinte am nevoie de diploma de absolvent al facultatii de Management Financiar Contabil din cadrul Spiru Haret, pentru a-mi putea sustine lucrarea de disertatie la Masterul Administrarea Afacerilor cu predare in engleza si romana din cadrul ASE. Alta problema este ca nu mi-a spus nimeni de conditionarea acestei diplome si de fiecare data am fost acceptat la master atat in anul I cat si in anul II pe baza unei adeverinte date de conducerea facultatii din cadrul Universitatii Spiru Haret. Pentru ca este dreptul meu sa nu fiu calcat in picioare de sistemul acesta mocirlos din care facem parte, voi recurge la aceeasi metoda la care au ajuns alte cateva mii de studenti si voi da in judecata atat Ministerul Educatiei cat si Univeristatea Spiru Haret", declara Florin Neby.

Florin Neby a inceput activitatea la 4 ani cand se uita la filmele cu Van Damme stand in sfoara laterala pe doua scaune, cu garda sus crezand ca in acest fel va ajunge ca renumitul actor.
Face sport de cand se stie, a trecut prin campionate nationale si internationale ca membru component al Lotului National de Gimnastica Artistica, pentru ca, in 2007, sa intre in trupa Aeros. Un show comparat de presa international cu al celor de la Cirque du Soleil.

"Am avut spectacole in aproape toata Europa, Australia, Hong Kong, in cel putin 12 state din America si bineinteles culminand cu 3 saptamani pe Broadway si aparitii pe prima pagina in renumitul ziar New York Times. Dupa aceasta perioada, in anul 2009 a inceput sa vina si rodul pe care l-am semanat in atatia ani de rezistenta, la bataile antrenorilor, mersul la antrenament cand ceilalti copii ieseau afara la joaca si binenteles regimul alimentar destul de strict pe care l-am tinut timp de 20 de ani, fiind genul de persoana predispusa sa ia in greutate.

Rodul a insemnat o medalie de aur si una de bronz la Campionatul European din 2009 de la Liberec (Cehia), 3 medalii de aur, una de argint si una de bronz la Campionatele  Mondiale de la Rodez (Franta) in 2010 si Sofia (Bulgaria) 2012, totul culminand cu titlul de Maestru Emerit al Sportului. Incepand cu august 2009 am hotarat sa incerc sa-mi impartasesc experienta oamenilor care vin in salile de fitness, cu gandul de a-i ajuta in a-si atinge obiectivele propuse", explica sportivul pe site-ul sau http://www.neby.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod