NE-YO lanseaza "Year of the Gentleman"

Facebook Twitter Comenteaza
NE-YO lanseaza

Cantaretul si compozitorul Ne-Yo, castigator al premiului Grammy, lanseaza albumul "Year of the Gentleman", disponibil si in Romania, la mijlocul lunii septembrie.

"Year of the Gentleman" este oda pe care Ne-Yo o aduce stilului, respectului si gratiei celor din Rat Pack: "Pentru mine eleganta lui Sammy Davis Jr si Sinatra reprezinta stilul pe care doresc sa mi-l asum si eu in muzica si vestimentatia mea.  Am decis sa numesc asa albumul ca un tribut pentru acesti tipi", a declarat Ne-Yo, un artist originar din Las Vegas.

Hit-ul "Closer", primul single de pe album, a fost deja rasplatit cu discul de aur in Statele Unite, pentru vanzari ce au depasit 600.000 de exemplare.
"Closer" este si nominalizat la premiile MTV VMA din acest an, la categoria "Best Dancing in a Video" si se afla pe prima pozitie in topul Billboard Dance Radio Chart si in topurile din Marea Britanie.

Urmatorul single extras de pe albumul "Year of the gentleman" va fi "Miss Independent". Videoclipul pentru "Miss Independent" le are ca protagoniste pe Gabrielle Union, Keri Hilson si Lauren London si va fi in curand lansat si in Romania.

 Noul single, compus de Ne-Yo si produs de Stargate, devine incet dar sigur un nou hit pentru artist, inregistrand pana acum 8 milioane de ascultatori in doar o saptamana.
Videoclipul, care a fost recent filmat in Los Angeles, il are ca regizor pe Chris Robinson. Tema videoclipului este filmul "Boomerang".

"Year of the Gentleman" reprezinta amestecul perfect dintre stilul european si muzica soul americana. "In calitatea mea de compozitor si cantaret, cred ca este important sa ma adresez intregii lumii prin muzica pe care o fac. Am calatorit in jurul lumii, am cunoscut diverse culturi si vreau ca acest lucru sa se simta si in muzica mea. Year of the Gentleman este un album universal", a explicat Ne-Yo.


Pe langa inregistrarea noului sau album, Ne-Yo a fost ocupat si cu alti artisti. Acesta s-a aflat in studio pentru a inregistra alaturi de New Kids On The Block, Michael Bolton si Jennifer Hudson, bucurandu-se in acelasi timp si de succesul piesei sale, "Take A Bow", interpretata de Rihanna.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod