Natalia Selegean iubește bananele și nu doar să le mănânce

A început sezonul vacanțelor, iar tot mai mulți visează la sezlong, soare, plajă și mare. Același lucru putem spune și despre artista Natalia Selegean, doar că înainte de a pleca în concediu, Natalia aplică tot felul de trucuri naturale pentru a-și pregăti corpul de soare.

De data asta, fosta X factoriță ne va dezvălui cum își îngrijește părul, astfel încât acesta să fie gata de întâlnirea cu razele ultraviolete.

Mi-am dat seama cât de important e să avem grijă de părul nostru vara, pentru că acesta ajunge să se deterioreze foarte repede. Pentru a-l pregăti de întâlnirea cu ultravioletele, cu câteva zile înainte de a pleca la mare, îmi prepar o mască simplă de păr, 100% naturală, dintr-o banană, puțin lapte și un ou, pe care o aplic pe păr timp de 30-45 de minute. Banana are un efect reparator intens, iar în combinație cu laptele și oul, puterea de fortificare se mărește, lăsând părul mătăsos și strălucitor”, a dezvăluit Natalia.

Dacă excursia la mare vă ia pe nepregătite și nu mai aveți timp pentru acest tratament, Natalia mai are un truc: “Luați-vă la voi ulei de cătină, puneți câteva picături în palme, masați, iar apoi distribuiți pe tot părul uniform. Despre uleiul de cătină se știe că este cea mai eficientă substanță naturală, acționând ca o loțiune de protecție solară, atât pentru păr, cât și pentru piele”.
 
Cel mai nou single al artistei se numește My vow: Natalia Selegean - My Vow la care a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru. Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler. A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii. Pentru a o asculta pe Natalia Selegean vizitați: https://www.youtube.com/user/nataliaselegean1. Pentru a-i urmări activitatea vizitaţi: https://www.facebook.com/pages/Natalia-Selegean-Official/
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod