Narcisa Suciu a parasit Romania

de Ileana Voicu Ghinea, 29 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Narcisa Suciu a parasit Romania

Artista a ales sa se mute, impreuna cu fiica sa, in Finlanda, tara natala a viitorului sau sot.

Pasul a fost facut la jumatatea acestei luni, iar hotararea a venit dupa ce Narcisa a facut mai multe vizite in tara nordica.

Pe logodnicul ei il cheama Veikko este un artist de muzica etno, foarte apreciat in tara sa.

In ceea ce priveste cariera artistei, lucrurile nu se vor schimba aproape deloc.

Narcisa Suciu a declarat ca o sa onoreze toate angajamentele pe care le are sau le va avea in Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dora pe 3 Feb 2010, 22:48
    un raspuns

    Pentru cei ce viseaza: NU ESTE LOC IN LUME fara coruptie,smecherii,etc.Si nu-i lumea mai culta nicaieri Si "pitipoancele" vor tot aparea la TV, ca lumea nu face NIMIC in legatura cu asta! Atat timp cat PLATESTI pt. ceea ce vezi la TV, inseamna ca-ti place; atat timp cat nu iti expui dezacordul cu ceea ce vezi, unde trebuie, nu aici pe site, vor continua acelas gen de ''pitipoance". In ceea ce o priveste pe Narcisa, ii doresc CASA DE PIATRA!

    0
    0

  • Daria pe 2 Feb 2010, 14:29
    pacat..dar bravo ei!

    ma bucur ptr k Narcisa Suciu k pleaca din Romania.Din pacate pierdem o artista mare,dar si daca ramane in tara nu face mare lucru,pentru k numai "pitipoancele"sunt chemate sa apara la tv,radio,ziare,reviste etc...Mare pacat....!!!..Daca as putea as pleca si azi din tara asta....ptr k nici intr-o mie de ani Romania nu va fi o tara asa cum trebuie..occidentala,curata,fara smecheri,culta,civilizata...Acolo macar isi va croi o viata MULT diferita de cea de aici.Si cum spunea si elena..nici nu a mai fost invitata pe la tv..din ce cauza..cred k da dati si dumneavoastra seama...cei mai buni pleaca din Romania ptr k isi dau seama k aici e vraiste,coruptia in top,marii mahari nu stiu cum sa mai smechereasca tara asta si se duce totul de rapa in loc sa evolueze...

    0
    0

  • elena soare pe 1 Feb 2010, 15:30
    pacat

    Pacat ca pierdem o valoare ca ea,o mare voce.In ultimul timp nici nu am mai vazut-o pe la tv,asa de rau imi pare ,este o minunata.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod