Naomi Campbell şi Kate Moss, goale pe coperta unei reviste

Top-modelele britanice au pozat goale pe coperta revistei Interview.

Cele două manechine celebre au realizat cu această ocazie şi un pictorial, iar în textul care însoţeşte acele fotografii alb-negru îşi exprimă admiraţia pe care o au una pentru cealaltă, informează tabloidul The Sun, citat de agenția Mediafax.

Declaraţiile lor sunt cuprinse într-un interviu publicat în revista Interview cu titlul: "Te iubesc, Kate! Naomi Campbell discută cu Kate Moss".

Cele două modele, care au apărut ultima oară împreună într-o revistă atunci când au pozat pentru coperta ediţiei franceze a revistei Vogue, în 2008, au vorbit despre începuturile carierelor lor din industria modei.

Kate Moss, în vârstă de 38 de ani, a întrebat-o pe Naomi Campbell: "Am citit undeva că ai apărut prima dată într-un videoclip al lui Bob Marley. E adevărat?"

Naomi, în vârstă de 42 de ani, a răspuns: "Da. Cred că aveam şapte ani pe atunci. Era un bărbat foarte frumos. Îmi amintesc că am început să plâng însă, atunci când i-am văzut dreadlock-urile, crezând că erau şerpi. Însă el era cu adevărat foarte amabil".

Cele două modele au discutat şi subiectul prejudecăţilor etnice care încă mai există în industria modei. Întrebată de jurnaliştii britanici dacă luptă şi acum pentru egalitate în industria modei, Naomi a spus: "Nu aş spune că termenul «luptă» este cuvântul cel mai potrivit, dar am simţit cu siguranţă în multe momente faptul că voi avea parte de un parcurs anevoios pentru a obţine ceea ce îmi doream. Am simţit însă şi faptul că trebuia să duc acea luptă pentru rasa mea, pentru a-i ţine pe oameni informaţi despre ceea ce petrece în această industrie."

Top modelele britanice Naomi Campbell şi Kate Moss au defilat împreună pe un podium de modă special amenajat, în cadrul ceremoniei oficiale de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume.
Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming. Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley, notează Mediafax.
La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management.
Naomi Campbell a fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

"Când am ajuns prima dată la New York, am început să mă întreb: «despre ce naiba vorbesc?» Nu puteam să înţeleg punctul lor de vedere. Era cu adevărat ciudat, pentru că eu am crescut în sudul Londrei, iar acolo coexistă oameni din toate rasele", a spus Kate Moss.

Naomi Campbell a adăugat: "Exact! Contează enorm zona în care creşti şi felul în care eşti crescută, iar pentru mine aceste lucruri au fost importante, mi-au deschis ochii."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod