Naomi Campbell, jefuită şi agresată la Paris

Ea a suferit o contuzie la nivelul ligamentelor picioarelor în momentul în care a fost agresată şi jefuită pe o stradă din Paris în urmă cu o lună, informează presa americană.

Naomi se afla pe o stradă din capitala Franţei, încercând să oprească un taxi, în momentul în care a fost atacată de câţiva hoţi, citată de site-ul contactmusic.com.

Naomi Campbell a mers la poliţie pentru a raporta incidentul, petrecut în urmă cu aproximativ o lună, iar apoi s-a deplasat la bordul unui avion privat în oraşul Vail din statul american Colorado, unde a fost tratată de un renumit chirurg ortoped.

"A fost un moment terifiant. Naomi crede că hoţii au pândit-o, au urmărit-o şi au aşteptat cel mai potrivit moment pentru a o ataca atunci când era singură.

A fost atacată pe stradă, în timp ce încerca să oprească un taxi, şi a fost jefuită", a declarat o sursă pentru ziarul New York Post, citat de agenția Mediafax.



"A suferit o accidentare la un picior, atunci când a fost împinsă în mod violent pe asfalt. E foarte afectată de acest incident", a adăugat aceeaşi sursă.

Naomi Campbell a fost văzută pentru prima dată deplasându-se cu ajutorul unui cărucior cu rotile în luna decembrie, însă modelul britanic nu a oferit în acel moment nicio explicaţie despre felul în care s-a accidentat.

Ea îşi petrece convalescenţa la Miami, înainte de lansarea în luna februarie a noii emisiuni-concurs "The Face", în cadrul căreia renumitul model britanic va debuta în calitate de prezentatoare de televiziune, relatează Mediafax.


Emisiunea-concurs "The Face" este produsă de grupul NBC Universal cu scopul de a descoperi tinerele talente care vor domina industria modei în următorii ani.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Ianuarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ina pe 5 Ian 2013, 23:02
    iubitul rus

    ,,contuzie la nivelul ligamentelor",bine ca nu a facut un avc din cauza agresiunii,eu cred ca a alunecat pe podeaua casei construita special pt ea de miliardarul rus,actualul ei iubit,casa care arata de parca ar fi din star trek,....oricum e rea,urata si batrana!!!

    5
    0

  • Parpanghel pe 5 Ian 2013, 14:25
    Naomi

    Precis ca or sa-i gaseasca pe agresorii Naomei care vor declara ca sunt romani. Comme d'habitude.!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod