Naomi Campbell îşi doreşte un copil

Top-modelul britanic a declarat că îşi doreşte un copil şi spune că nu are nevoie de un partener de viaţă pentru a avea o familie fericită.
Celebrul model britanic, în vârstă de 43 de ani, care s-a despărţit anul trecut de iubitul ei, miliardarul rus Vladimir Doronin, consideră că nu are nevoie de un partener de viaţă pentru a creşte un copil, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Chiar vreau să am un copil, indiferent dacă voi fi singură sau voi avea un bărbat în viaţa mea. Aş putea avea un copil pe care îl voi creşte singură", a declarat Naomi Campbell, marţi, la New York, într-un interviu acordat creatoarei de modă Diane von Furstenberg pentru un post de radio.

Vedeta britanică, prezentatoarea emisiunii-concurs "The Face", militează de mulţi ani pentru diversitatea etnică din industria modei şi, deşi este de părere că au fost făcute câteva "progrese" în acest domeniu, se declară îngrijorată de posibilitatea ca utilizarea modelelor non-caucaziene să nu devină o simplă "tendinţă".

"În mod cert facem progrese în privinţa campaniilor publicitare.
Însă nu dorim să fim o tendinţă, vrem să devenim ceva consistent. Totodată, nu vreau ca ei să ne pună pe toate (modelele de culoare) pe o singură linie într-o prezentare de modă, ca şi cum am fi un număr unic de divertisment şi asta să fie tot. Nu ar fi deloc creativ"
, a spus Naomi Campbell.

Top-modelul insistă, de asemenea, asupra faptului că industria modei nu este vinovată de existenţa unor modele care suferă de tulburări de alimentaţie, considerând că oamenii trebuie să fie responsabili pentru propriile acţiuni.

"Nu poţi să dai vina pe industria noastră pentru tipul de trup feminin de astăzi.
Subiectul alimentaţiei este un subiect foarte sensibil pentru mine şi mă face să devin nervoasă când vorbesc despre asta, pentru că nu am întâlnit niciun designer în întreaga mea carieră de 28 de ani care să spună cuiva: «Ţine o dietă, trebuie să slăbeşti!»"
, a spus ea.

"Trebuie să fii responsabil pentru propriile tale acţiuni. Aşadar, dacă decizi că nu vrei să mănânci pentru că simţi că trebuie să arăţi în acest fel, toate aceste lucruri depind doar de tine"
, a adăugat modelul britanic.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod