Nadia Comaneci, pe locul 1 in inimile romanilor

de Georgiana Dorobantu, 12 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Nadia Comaneci, pe locul 1 in inimile romanilor

Pentru al doilea an consecutiv, Nadia Comaneci s-a clasat pe primul loc in topul "In cine au incredere romanii". Revista Reader's Digest a organizat anul trecut un sondaj pentru a afla care sunt personalitatile care se bucura de cea mai mare incredre in randul romanilor. Nadia s-a clasat pe locul intai al aceluiasi sondaj efectuat in anul 2007. Urmatoarele locuri sunt ocupate de Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Draga Olteanu Matei si Florin Piersic.

"Toti dispun de notorietate, sunt perceputi ca persoane care au reusit, nu sunt personalitati conflictuale si nu au aparut in presa ca oameni care cauta sa obtina beneficii personale din afaceri dubioase", a explicat optiunea romanilor sociologul Bogdan Voicu, cercetator in cadrul Institutului pentru Calitatea Vietii.


Andreea Marin Banica s-a bucurat de o crestere impresionanta, de 25 de locuri, comparativ cu anul trecut. Daniel, Patriarhul Romaniei, a avut o crestere la fel de mare, urcand 21 de locuri.

"A castigat o competitie pentru Patriarhie si a confirmat ulterior ca este un bun Patriarh. Poate si aparitia postului TV Trinitas a avut un rol in cresterea popularitatii Preafericitului", comenteaza sociologul Marian Preda, decanul Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti.

Politicienii si oamenii de afaceri s-au clasat pe ultimele locuri, la fel ca si in anul 2007.
Primarul Sibiului, Klaus Johannis, este singurul politician care s-a clasat in prima jumatate a listei, in ceea ce priveste increderea romanilor.

Pentru rezultatele complete ale sondajului, acceseaza site-ul www.erd.ro.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod