Muzica lui Amy Winehouse este studiata la Universitatea Cambridge

Facebook Twitter Comenteaza
Muzica lui Amy Winehouse este studiata la Universitatea Cambridge

Universitatea din Cambridge a introdus, printre subiectele examenului de absolvire, o piesa a controversatei artiste Amy Winehouse.

Stundentii englezi de la Universitatea din Cambridge au fost invitati, de una dintre intrebarile examenului final, sa analizeze contrastele, comparand textele piesele "Love Is A Losing Game", a lui Amy Winehouse si "Boots Of Spanish Leather", a lui Bob Dylan, "Fine And Mellow", a lui Billie Holiday si "As You Came from the Holy Land", a lui Sir Walter Raleigh.

Legat de eveniment, publicatia universitatii "The Cambridge Student" afirma ca studentii au fost surprinsi sa regaseasca versurile lui Winehouse pe hartie.

Un purtator de cuvant al universitatii sustine ca studentii ar trebui sa fie obisnuiti sa compare texte din perioade diferite, de aceea intrebarea trebuia sa fie interesanta, insa nu suprinzatoare.

Amy Winehouse, numita de critica muzicala "cea mai buna artista soul a generatiei sale", a lansat single-ul "Love Is A Losing Game", anul trecut, facand parte de pe aclamatul albumul "Back To Black".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod