Muse şi Iron Maiden concertează la Bucureşti

Formaţia Muse, care a mai concertat la Bucureşti în 2007, va fi cap de afiş al zilei de 29 iulie, iar Iron Maiden, care a mai susţinut concerte în Capitală şi la Cluj-Napoca, va cânta pe 30 iulie.

Acestea sunt primele nume confirmate pentru evenimentul din Capitală, relatează News.ro.

Biletele pentru festival vor fi puse în vânzare miercuri, la ora 16.00, în reţeaua Eventim.

Muse este o formaţie din Anglia, înfiinţată în 1994, la Teignmouth, o localitate din comitatul Devon. Grupul este format din Matthew Bellamy (vocal, chitară, pian, clape), Chris Wolstenholme (backing vocals, chitară bas, clape) şi Dominic Howard (tobe şi percuţie). Stilul trupei reprezintă o combinaţie de rock alternativ, indie-rock, muzică clasică, electronică, heavy metal şi rock progresiv.

Formaţia britanică este renumită  pentru prestaţiile sale scenice pline de energie şi pentru interesele excentrice ale solistului Matthew Bellamy, pasionat de teoriile despre  conspiraţii mondiale, viaţa extraterestră, teologie şi apocalipsă, notează News.ro.

Trupa Muse, recompensată cu numeroase premii internaţionale, inclusiv cu două premii Grammy, a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod