MTV spune povestea lui Kylie Minogue

Facebook Twitter Comenteaza
MTV spune povestea lui Kylie Minogue

MTV ii dedica un weekend intreg minionei australiene, Kylie Minogue. In zilele 17 si 18 mai, chiar in week-end-ul in care diva se afla in Romania, MTV va da cartile pe fata, prezentand "Story Of Kylie Minogue", povestea celei care a uimit lumea cu hit-urile, eleganta si curajul ei.

Diva nascuta in Melbourne, Australia, visa sa devina actrita, asemeni idolului ei, Olivia Newton John. La 16 ani insa, Kylie trece printr-o perioada de rebeliune, incepand cu un fum de tigara si pana la primele experiente sexuale.
La doar 17 ani, ea cunoaste faima datorita catorva roluri in seriale de televiziune, dar si in plan muzical, asa ca ajunge chiar sa abandoneze actoria, pentru o cariera pop.

"Essential Kylie", difuzat sambata, la ora 16:00, si duminica, la ora 15:00, este show-ul care reia, pas cu pas, intreaga ei cariera. Tot aici, Kylie vorbeste si despre lupta cu cancerul la san si despre ce a simtit cand se lupta practic cu moartea. Interviuri, concerte, declaratii, adevaruri, secrete, de toate acestea vor avea parte fanii Kylie Minogue in weekend-ul dedicat artistei, din 17 si 18 mai.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod