Mr.& Ms., la Universal Music

Facebook Twitter Comenteaza
Mr.& Ms., la Universal Music

Pe data de 10 mai, Universal Music Romania si-a imbogatit portofoliul cu un nou artist local "Mr&Ms". Proiectul ii apartine lui Radu Sarbu, fostul component al trupei O-Zone.

"Suntem foarte selectivi in semnarea artistilor locali, cu atat mai mult cu cat eu sunt implicata direct in procesul decizional si in dezvoltarea ulterioara a proiectului. Lucrul de care tin cel mai mult seama este compatibilitatea la nivel personal cu oamenii cu care lucrez. In ceea ce ii priveste pe cei doi artisti ai proiectului MR.
& MS., pot spune ca imi plac oamenii, au talent, noi suntem entuziasti in ceea ce ii priveste, deci exista toate premisele sa reusim", declara Ioana Fesnic, General Manager Universal Music Romania.

De partea cealalata, fondatorul trupei, Radu Sarbu declara: "Ideea proiectului "MR.&MS." a aparut  odata cu piesa  "Love Is Not A Reason To Cry". "Aveam nevoie de o voce feminina perfect compatibila cu vocea mea. In cele din urma, am ales-o pe Ana..."

La un an de la inceputurile colaborarii lor si la doar cateva saptamani distanta de lansarea albumului "Heartbeat", MR.& MS.
sunt gata sa dezvaluie publicului adevarata identitate a Anei, punand capat astfel zvonurilor si speculatiilor legate de aventura extraconjugala a lui Radu si de gelozia sotiei lui din pricina misterioasei MS. Caci aceasta e chiar partenera de viata a lui Radu, sotia sa, Ana Sirbu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod