Motoare turate la maxim, vedete şi multă adrenalină la cea de-a doua ediţie a Cupei “La volan”

Vedetele DIGI şi cele din lumea artistică s-au întrecut la cea de-a doua ediţie a Cupei “La volan”. Motoarele maşinilor au fost turate la maxim, iar competiţia a fost strânsă.

Pe circuitul lui Titi Aur de la Crevedia, echipele Digi24, Digi Sport, Utv si ProFM s-au întrecut în probe de îndemânare auto. Simona Ţăranu (Digi24), Bogdan Socol (Digi Sport), Mihaela Cozmolici (Utv) şi Nono Semen (ProFM) au făcut echipă cu Liviu Teodorescu, Ştefania Bătrânca, Peter Pop si Adriana Rusu. “Emoţiile au fost mari iar probele grele. Nu am condus niciodată legat la ochi, e o premieră. Acum, ca mă pricep, mă gândesc să încerc asta şi în traficul bucureştean”, spune râzând Liviu Teodorescu.

După ce a trecut de cele 3 probe de îndemânare, unele cu un grad maxim de dificultate, echipa Utv a demonstrat că este cea mai bună şi a reuşit să urce pe primul loc al podiumului la categoriile feminin (VJ Mihaela), masculin (Peter Pop) si mixt.

Poziţia a doua la feminin a fost ocupată de Adriana Rusu iar Ştefania Bătrânca, reporterul Digimatinalului, s-a clasat pe poziţia a treia.

La masculin lupta a fost foarte strânsă, Nono Semen, Dj ProFM, şi-a adjudecat locul 2 iar artistul Liviu Teodorescu poziţia a treia. “A fost un concurs pe cinste, mi-am dorit locul I. Peter însă a fost mai rapid şi mai motivat. La ediţia viitoare vin sigur mai pregătit”, spune amuzat Nono.

Vali Porcişteanu, colaborator al emisiunii “La volan”, a oferit, la final, un premiu special tuturor participanţilor, o cursa de circuit presărată cu drifturi şi acrobaţii.

Cum a arătat cea de-a doua ediţie a cupei “La volan” şi cum s-au descurcat concurenţii puteţi urmări într-un reportaj exclusiv în ediţia de sâmbătă, 18 iulie, de la ora 10.30,  a emisiunii “La volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod