Motivul pentru care Cristi Minculescu pleacă de la Iris

Solistul vocal al trupei Iris, Cristi Minculescu, părăseşte această formaţie pentru că "nu câştigă suficienţi bani cu Iris", a anunţat postul Realitatea TV.

Solistul vocal al trupei Iris, Cristi Minculescu, părăseşte această formaţie pentru că "nu câştigă suficienţi bani cu Iris", a anunţat postul Realitatea TV.

După 32 de ani, artistul a ales să se retragă din grupul care l-a consacrat.

Soţia sa, Rodica, a ţinut să precizeze: "Vorbim despre propria decizie luată de Cristi, care nu poate fi nicidecum speculată sau interpretată. Pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte."

Liderul formaţiei, Nelu Dumitrescu a spus: "E trist că se întâmplă aşa ceva, când pierzi un coleg de formaţie.

Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-I mai convine cât câştigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rockului din Romania şi de aceea va merge mai departe. Cu Tony Şeicărescu vom înregistra, cât de curând, o piesă nouă şi până la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!"

Artistul nu a dorit să comenteze această informaţie, dar liderul formaţiei, Nelu Dumitrescu, a confirmat că de acum înainte Iris va avea un alt solist.
Este vorba despre Tony Şeicărescu, care a mai făcut parte din Direcţia 5.

Potrivit Cancan, în trupa Iris atmosfera nu era una tocmai liniştită. Se pare că în ultima perioadă, între Cristi Minculescu şi colegii de trupă apăruseră nenumărate neînţelegeri şi reproşuri, care ar fi dus într-un final la această ruptură.
În urmă cu câteva luni, ziarul citat a scris că solistul şi instrumentiştii nu mai erau legaţi de o relaţie de prietenie, ci doar de una profesională, rezumându-se să apară împreună doar pe scenă.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod