Morgan Freeman: "Sexul mă ajută să mă simt tânăr"

La 77 de ani, Morgan Freeman este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood


Starul hollywoodian spune, totodată, că viaţa lui a devenit tot mai bună pe măsură ce a înaintat în vârstă: "Credeam că partea cea mai bună a vieţii mele era când aveam 50 de ani. Totul mergea bine, parcă pluteam pe o mare cu o briză uşoară din spate. Era bine şi când aveam 40 de ani, cariera mea începea să avanseze şi se petreceau lucruri minunate pe plan profesional. Însă cred că partea cea mai frumoasă a vieţii este întotdeauna aceea care ne aşteaptă".

Este important, de asemenea, să pari inaccesibil şi să permiţi femeilor să vină spre tineMorgan Freeman
Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din "O fată de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood.
Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy", "Închisoarea Îngerilor/ The Shawshank Redemption" şi "Neînfrânt/ Invictus", notează Mediafax.

Din 1 august, starul american poate fi urmărit pe marile ecrane din România în filmul "Lucy", de Luc Besson, unde joacă împreună cu Scarlett Johansson.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod