"Monstrii si Piratii", pe scena Teatrului Ion Creanga

Facebook Twitter Comenteaza


"Monstrii si Piratii" din noua colectie de surprize de la Kinder Joy, prind viata la Teatrul Ion Creanga (TIC), in piesa "Aventuri la Scoala Piratilor", regizata de Cornel Todea. Premiera, a avut loc pe 12 octombrie 2008 si s-a bucurat de un public numeros din care au facut parte si celebritati insotite de copiii lor: Amalia Nastase si fiica sa cea mare Alessia, Maia Morgenstern si fetitele ei, Elvira Deatcu si fiul sau, Irina Marinescu si baietelul ei, Cosmin Cernat si fetita sa, Christel si Cristian Topescu impreuna cu baietelul lor, Razvan Simion - jumatatea bruneta a matinalului de la Antena 1 - cu sotia si fetita.


"Monstrii si Piratii" vor porni intr-o caravana prin tara si vor da reprezentatii cu piesa de teatru in Iasi, Cluj, Timisoara si Constanta. In Bucuresti "Aventuri la Scoala Piratilor" va intra in repertoriul TIC si se va juca pana pe data de 31 ianuarie 2009.

Pe parcursul caravanei, Tanu Capitanu si Greta Sireneta, doi membri de seama ai "Scolii Piratilor" impreuna cu mascota Kinder Joy vor poposi in orasele inscrise in program dupa cum urmeaza: pe 18 si 19 octombrie, respectiv 8 si 9 noiembrie in Bucuresti, pe 25 si 26 octombrie in Iasi, pe 1 si 2 noiembrie in Constanta, pe 15 si 16 noiembrie in Timisoara si pe 22 si 23 noiembrie in Cluj.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod