Mo'Nique accepta scuzele fratelui?

de Ileana Voicu Ghinea, 20 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Mo'Nique accepta scuzele fratelui?

In presa din strainatare a aparut stirea conform careia actrita premiata cu Oscar pentru rolul mamei abuzive din filmul "Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire", Mo'Nique a fost abuzata sexual de fratele sau. Acesta din urma a recunoscut ca acest eveniment neplacut a avut loc atunci cand vedeta avea sapte ani si, mai mult decat atat, i-a cerut acesteia iertare, informeaza Mediafax.

Gerald Imes a marturisit, dupa multe decenii de negare, in emisiunea de televiziune realizata de Oprah Winfrey ca aceste abuzuri au inceput atunci cand Mo'Nique avea sapte ani, iar el avea 13 ani.

"Ma aflu aici, astazi (luni, n.r.), pentru a recunoaste ca am trait in negare timp de 37 de ani, pentru ca am agresat-o si atins-o intr-un fel nepotrivit pe sora mea.
Pentru acest lucru, imi cer iertare si regret ca aceste lucruri s-au intamplat"
, a declarat Gerald Imes.

Mo'Nique a vorbit anterior despre aceste abuzuri, declarand ca s-a folosit de durerea provocata de propriul ei frate pentru a interpreta rolul mamei denaturate Mary Jones din filmul "Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire", de Lee Daniels.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod