Monica Stan prezinta "Gondola d'Amore"

Facebook Twitter Comenteaza
Monica Stan prezinta

B1 lanseaza, de pe data de 11 iulie, "Gondola d'Amore", un concurs dedicat indragostitilor, care va dura o ora si va fi prezentat de Monica Stan, vinerea, de la ora 22:00. "Gondola d'Amore" este un show estival. Melodia emisiunii, compusa special de Connect-R, va beneficia de o interpretare inedita si de coregrafia trupelor Flamingo Boys & Girls conduse de Cornel Pasat.

Monica va fi gazda celor cinci cupluri necasatorite, dar a caror mare dorinta este sa isi uneasca destinele, care vor incerca sa impresioneze juriul, pe parcursul a noua editii. In cea de-a zecea, va fi desemnata o singura pereche castigatoare a premiului pus in joc: un inel cu diamant, un week-end de vis la Venetia si cadouri de casa noua.

Pe parcursul concursului, telespectatorii afla povestile de dragoste ale cuplurilor, vor aprecia talentele artistice ale acestora, ultimul test constand intr-o declaratie de dragoste originala, rostita pe malul lacului intr-un decor de vis: intr-o gondola adusa direct de la Venetia.

Prestatia cuplurilor va fi comentata de un psiholog si un astrolog.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristi pe 15 Aug 2008, 14:13
    MONICA STAN VEDETA DE 2 BANI

    O EMISIUNE MAI HILARA DECAT ACEASTA NU CRED CA SE VA GASI PE POSTURILE TV. O EMISIUNE PUR SI SIMPLU RIDICOLA CA SI MONICA STAN CARE VREA SA SE DE`A MARE PATROANA DE RESTAURANT :)) CE MAI MINCIUNA..POATE PATROANA LA OI CA RESTAURANTUL NU ESTE AL EI ,EA FIIND DOAR O PROASTA IMAGINE. DRAGA MONICA INVATZA SA FII VEDETA SI APOI SA TE CREZI MARE!!! SI MAI LASA MINCIUNILE DE MARE PATROANA :)))

    0
    0

  • suzana mihalcea pe 2 Aug 2008, 18:37
    foarte buna emisiunea

    Este o emisiune deosebita deoarece aici se afla preferatii mei:israela si liviu !Un cuplu minunat care pe mine personal m-a convins si as dori sa stiu mai multe despre ei daca se poate ....vreau doar sa stiu ce zodie este liviu ATAT ! bye va pup

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod