Monica Roşu tentată să-şi implanteze sprâncenele

La sfârşitul săptămânii trecute, fosta campioană olimpică, Monica Roşu a vizitat MedartClinic, prima clinică specializată în implant de păr din România, unde şi-a făcut o consultaţie pentru a decide dacă îşi va implanta sprâncenele.
Nu am probleme mari şi nici nu am fost adepta tatuajelor, motiv pentru care mă gândesc că un implant ar fi mai benefic. Am discutat cu dr. Panagiotis Vogiatzis, am văzut rezultatele spectaculoase, mi s-au desenat sprâncenele pentru a-mi vedea noul look. Îmi doresc o astfel de transformare mai ales că toate femeile vor sprâncene cât ai perfecte.  Rămâne doar să mă decid când voi face acest pas”, ne-a mărturisit Monica Roşu vizibil încântată de vizita la cabinet.

Dacă până acum tot mai mulţi bărbaţi şi-au implantat podoaba capilară, dr.
Dr Panagiotis Vogiatzis ne spune că şi femeile ar trebui să ia în calcul această variantă în cazul sprâncenelor, mai ales că forma acestora pune în evidenţă trăsăturile feţei. “Transplantul de păr pentru sprâncene este o intervenţie sigură, nedureroasă, ce îmbunătăţeşte aspectul feţei. Pentru transplantul sprâncenelor, părul folosit se extrage din scalpel pacientului prin medota FUE. Cu această intervenţie poţi scăpa într-un timp relativ scurt de sprâncenele rare sau cu porţiuni lipsă”, a declarat dr.
Panagiotis Vogiatzis.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod