Monica Pop îi ia apărarea infirmierei care s-a pozat cu Gabriel Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă o poate scăpa de probleme pe infirmiera care s-a pozat cu el

Conducerea Spitalului Floreasca din Capitală s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii disciplinare în acest caz, după ce în presă au apărut informaţii şi o fotografie în care se vede cum infirmiera stă pe pat, alături de Gabriel Cotabiţă, şi îl ia în braţe. "În urma informaţiilor apărute în presă, referitor la pacientul Gabriel Cotabiţă, conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii disciplinare în conformitate cu prevederile Codului Muncii", a precizat marţi unitatea sanitară, într-un comunicat de presă.

Până la finalizarea anchetei, contractul de muncă al infirmierei a fost suspendat, conform prevederilor legale. De asemenea, a fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului, pentru a efectua verificări , au precizat reprezentanţii Spitalului Floreasca.

Angajata spitalului nu este personal medico-sanitar, ci de îngrijire şi lucrează de mult timp în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, au precizat pentru Mediafax oficiali ai unităţii sanitare.

După ce vor fi încheiate investigaţiile şi se va discuta cu toţi cei care ar putea avea cunoştinţă despre acest caz, toate concluziile comisiilor vor fi făcute publice, au mai arătat sursele citate.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din 8 mai până în 16 iunie, perioadă în care a fost făcută fotografia.

Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricăror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fără acordul acestora sau al familiilor celor internaţi, menţionează Mediafax.


Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 16 Iul 2015, 04:34
    Zau?

    Pe Monica Pop se vad (sau nu, daca tinem cont de poza) efectele curei draconice de infometare pe care a facut-o - cert e ca a slabit la creier si nu mai e capabila sa-si controleze gandurile. Si cu bijuteriile alea de prost gust de inspiratie interlopa ce era? Umbla cu lantul cainelui ca sa n-o ia vantul pentru c-a slabit (chipurile) prea tare? S-o-nvete cineva cum ar trebui s-arate un medic adevarat si ce-ar trebui sa declare (sau cum si cand ar trebui sa-si tina gura).

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod