Monica Odagiu, de la "Pariu cu viaţa" la "Vocea României"

Vineri, de la ora 20.30, în cea de-a patra ediţie a show-ului, telespectatorii o vor putea vedea pe actriţa din "Pariu cu viaţa".

Monica Odagiu vine vineri pe scena de la "Vocea României" în speranţa că va întoarce cât mai multe scaune. În cazul ei, participarea la acest concurs se poate spune că este aproape o tradiţie de familie.

Anul trecut, sora ei, Ana Odagiu, s-a numărat printre concurenţi, ea făcând parte din echipa Loredanei. "M-am bucurat enorm s-o văd pe Monica pe scena show-lui «Vocea României»", spune Ana Odagiu, sora Monicăi.

"Mi-am dorit din tot sufletul să ajungă aici şi să cânte pentru a înţelege cât este de valoroasă.

Am avut mult mai mari emoţii acum pentru ea decât anul trecut pentru mine. Ca fost participant, singurul sfat pe care i l-am dat a fost să fie relaxată şi să se bucure de fiecare moment în care cântă, să înţeleagă că acest concurs nu trebuie luat ca un concurs, ci că un loc cu oameni minunaţi, în care cunoşti lucruri şi ai ocazia să cânţi în faţa multora", a declarat emoţionată Ana Odagiu, despre participarea surorii sale, Monica, la "Vocea României".

Ediţia cu numărul patru aduce noi voci pe scena de la "Vocea României", voci care ridică antrenorii în picioare şi isca o adevărată competiţie între ei, în încercarea de a-şi atrage elevii în echipa lor, anunţă Pro TV, citat de Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod