Monica Irimia, de la Cheeky Girls, s-a logodit

Cântăreaţa s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri britanic Shaun Taylor.
Cântăreaţa s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri britanic Shaun Taylor.

Românca urmează să se căsătorească cu Shaun Taylor, după ce acesta a cerut-o de soție în timpul unei vacanţe romantice pe care au petrecut-o împreună de curând, la Paris, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Mama gemenelor Monica şi Gabriela Irimia a declarat: "El este un bărbat foarte special. Asistă la toate concertele ei şi i-a făcut multe cadouri - inclusiv o maşină. Inelul de logodnă este decorat cu un diamant uriaş".

Monica Irimia, care a devenit cunoscută alături de sora ei Gabriela graţie pieselor pop-dance lansate de grupul lor Cheeky Girls, intenţionează să se mute cu logodnicul ei. Cuplul a început deja căutările pentru o reşedinţă care să li se potrivească şi în care să îşi întemeieze o familie.

Sora ei, Gabriela Irimia, a fost logodită cu fostul parlamentar britanic Lembit Opik, de care s-a despărţit în 2008. În prezent, cântăreaţa are o relaţie cu omul de afaceri britanic Nick Zapolski, notează Mediafax.

După ce au participat la emisiunea "Popstars: The Rivals", gemenele din trupa Cheeky Girls au devenit celebre, patru dintre piesele lor ajungând în Top 10 din Marea Britanie în perioada 2002 - 2004.
Piesa lor de debut, intitulată "Cheeky Song (Touch My Bum)", s-a vândut în peste 1,2 milioane de exemplare pe plan mondial.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 18 Iun 2012, 00:19
    Saracele

    In sfrasit s-a mai scris ceva de ele? Oare se va finaliza si aceasta relatia saiu ca si prima relatie a sorei un mare balon de sapun.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod