Monica Irimia, de la Cheeky Girls, s-a logodit

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2012
Cântăreaţa s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri britanic Shaun Taylor.
Cântăreaţa s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri britanic Shaun Taylor.

Românca urmează să se căsătorească cu Shaun Taylor, după ce acesta a cerut-o de soție în timpul unei vacanţe romantice pe care au petrecut-o împreună de curând, la Paris, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Mama gemenelor Monica şi Gabriela Irimia a declarat: "El este un bărbat foarte special. Asistă la toate concertele ei şi i-a făcut multe cadouri - inclusiv o maşină. Inelul de logodnă este decorat cu un diamant uriaş".

Monica Irimia, care a devenit cunoscută alături de sora ei Gabriela graţie pieselor pop-dance lansate de grupul lor Cheeky Girls, intenţionează să se mute cu logodnicul ei. Cuplul a început deja căutările pentru o reşedinţă care să li se potrivească şi în care să îşi întemeieze o familie.

Sora ei, Gabriela Irimia, a fost logodită cu fostul parlamentar britanic Lembit Opik, de care s-a despărţit în 2008. În prezent, cântăreaţa are o relaţie cu omul de afaceri britanic Nick Zapolski, notează Mediafax.

După ce au participat la emisiunea "Popstars: The Rivals", gemenele din trupa Cheeky Girls au devenit celebre, patru dintre piesele lor ajungând în Top 10 din Marea Britanie în perioada 2002 - 2004.
Piesa lor de debut, intitulată "Cheeky Song (Touch My Bum)", s-a vândut în peste 1,2 milioane de exemplare pe plan mondial.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 18 Iun 2012, 00:19
    Saracele

    In sfrasit s-a mai scris ceva de ele? Oare se va finaliza si aceasta relatia saiu ca si prima relatie a sorei un mare balon de sapun.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod