Monica Gabor neagă că şi-a abandonat fiica

Vedeta a ţinut să le răspundă celor care o acuză că nu este o mamă bună. Ea şi-a spus punctul de vedere pe pagina sa de Facebook.
"În legătură cu mult dezbătutul subiect: Monica şi calităţile sau incapacităţile ei de a fi mamă pentru Irina, atât eu, cât şi tatăl ei considerăm că putem decide în interesul superior al copilului nostru având în vedere legătură sufletească dintre noi că părinţi şi fetiţă", a scris Monica.

"Am aşteptat-o pe Irina aici şi o voi aştepta la nesfârşit, până când va simţi şi va veni ea aici din proprie iniţiativă. Fetiţa şi-a manifestat dorinţa de a veni în SUA în repetate rânduri, în numeroasele conversaţii pe care le-am avut cu ea, dar deocamdată acest lucru nu este posibil.
Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atât mie, cât şi fiicei noastre, că este de acord că ea să vină să mă viziteze în SUA de fiecare dată când ea îşi va exprima dorinţa de a-şi petrece timp cu mine, în funcţie de priorităţile ei. Aceste vizite vor începe să aibă loc doar dacă Irina îşi va dori acest lucru, iar sufletul meu de mamă îmi spune că la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, acest lucru se va întâmpla"
, a explicat ea.

"Scopul meu că mama a fost şi va rămâne pentru totdeauna să o am pe Irina aproape.
Un singur lucru mă face să fiu încrezătoare: dragostea sinceră dintre noi două: mamă şi fiică. Nu am renunţat să fiu alături de ea, îi voi fi alături pentru totdeauna, indiferent dacă ea va simţi acelaşi lucru pentru mine sau nu.
Cât despre cadourile pe care i le trimit şi surprizele pe care i le fac mi se pare ridicol să şi vorbesc, am să spun doar că orice mamă îşi doreşte pentru copiii ei tot ce e mai bun şi simt că fac acest lucru prin deciizile pe care le-am luat în beneficiul ei.
Viaţa fetiţei noastre este foarte bună, nu avem niciun motiv să demonstrăm grafic nimănui în afară de fiicei noastre cât de mult reprezintă ea pentru noi: TOTUL",
a mai scris Monica.

Vedeta a încheiat mesajul scriind că speră ca fiica sa va înţelege, când va fi mare, că ceea ce s-a scris despre ea au fost doar speculaţii: "Sunt încrezătoare, de asemeni, că toate aceste încercări de denigrare a mea în calitate de mamă vor cântări foarte puţin în ochii iubitei mele fiice atunci când va fi crescut suficient de mult încât să fie capabilă să discearnă cât de norocoasă a fost să aibă nişte părinţi iubitori şi îndeajuns de puternici să treacă peste toate intemperiile vieţii.
Te iubesc Irina."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod