Monica Gabor, încă un vis împlinit: poză cu familia Jackson

Vedeta se poate considera o femeie fericită, după ce a apărut în presa mondenă de peste Ocean alături de La Toya Jackson şi cei trei copii ai lui Michael Jackson.

Aceştia au pozat alături de fosta soţie a lui Irinel Columbeanu la petrecerea organizată de partenerul Monicăi pentru lansarea unei băuturi. Astfel, evenimentul domnului Pink i-a asigurat fostei doamne Columbeanu un pic de notorietate, relatează Pro TV.

Prince, Paris, Blanket şi La Toya au pozat alături de Moni, în faţa unei armate de ziarişti, făcând-o pe Moni să petreacă cea mai importantă seară din viaţa ei.

Mai mult, fosta doamnă Columbeanu l-a luat de mână pe Blanket, fiul cel mic al megastarului, şi l-a ţinut aproape de ea pe tot parcursul mini şedinţei foto.



Cătălin Botezatu a fost şi el prezent la petrecerea la care au luat parte numeroase staruri, printre care Lindsay Lohan, David Arquette, Kobey Bryant, Paula Abdul, Mario Lopez și Cindy Crawford.

"Dragii mei, iată că revin, așa cum mi-ați cerut, cu poze și noutăți. La Beverly Hills am petrecut niște zile de vis, așa cum sigur ați văzut și în poze. Am cunoscut și am revăzut oameni deosebiți, celebri prin munca și pasiunea lor. Am luat masa cu Anastasia Soare, cu celebra cântăreață Lindsay Lohan și cu jucătorul de baschet Kobe Bryant, de la echipa LA Lakers. Monica și Mr.Pink mi-au fost alături, bineînțeles, iar mie mi-a făcut plăcere să petrec zilele acestea în compania lor.

Am savurat din plin fiecare clipă!", a scris Botezatu pe Facebook, unde a postat mai multe fotografii în care apare alături de Lindsay Lohan și LaToya Jackson.



 

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod