Monica Gabor, executată silit

Vedeta nu şi-a plătit avocata, acumulând o datorie de peste 54.000 de euro. Aceasta a apelat la executorii judecătoreşti pentru a-şi recupera banii.

Monica Gabor a schimbat avocatul în timpul procesului cu Irinel Columbeanu. Avocata Tripona Murgu a renunţat la contractul cu vedeta, ea fiind reprezentată acum de Ionuţ Dojană.

Întrucât nu a mai primit banii cuveniţi, Tripona Murgu a dat-o pe Moni pe mâna executorilor judecătoreşti, iar aceştia au obţinut acceptul magistraţilor pentru a o executa silit pe fosta soţie a lui Irinel Columbeanu.

Conform unor surse judiciare citate de ziarul Libertatea, datoria totală a Monicăi către avocată ar depăşi 54.000 de euro.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Decembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adi pe 13 Dec 2012, 14:46
    avocata Monicai

    Dar ce ati facut de banii astia d-na avocat Tripona???

    2
    0

  • alina pe 13 Dec 2012, 00:53
    cat de lacomi sunt avocatii...

    Cum 54 000 euro?Unii stau sub cerul liber,in ger, neavand casa sau fiindu-le luata casa cu ajutorul acestor avocati fara scrupule..Avocatii nu vad in ce tara traim si in ce saracie? Nu e vorba ca o jupoaie acum de bani pe ce care are...e vorba ca sfideaza populatia tarii cu taxele pe care le percep...

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod