Monica Dascălu va alerga duminică alături de învingătoarele în lupta împotriva cancerului la sân!

Duminică, 7 iunie, Monica Dascălu va alerga în cadrul Race for the Cure – Happy Run, organizat de Fundația Renașterea.

Aflat la prima ediție în România, evenimentul își propune să sărbătorească alături de persoanele care au învins cancerul la sân, să ofere informații despre această boală și să strângă fonduri pentru viitoarele acțiuni ale fundației.

Sunt extrem de bucuroasă că Fundația Renașterea a inițiat evenimentul Happy Run! Abia aștept să alerg în Parcul Herăstrău, alături de toate femeile care conștientizează importanța prevenirii cancerului la sân și a susținerii femeilor care se confruntă sau au învins această boală! Știu că nimic nu e mai important decât sănătatea, așa că susțin această cauză din tot sufletul și sper să fim cât mai multe persoane la acest eveniment unic în România!”, spune Monica Dascălu.

Race for the Cure – Happy Run are linia de start în Parcul Herăstrau/Piața Charles de Gaulle, la ora 10:00, și va continua pe Bulevardul Mareșal Prezan, Șoseaua Kiselleff, Piața Victoriei și Bulevardul Aviatorilor.

Fiecare persoană poate participa la oricare dintre cele 3 categorii de cursă: pentru alergători (5 kilometri), alergare sau plimbare pentru persoane de toate vârstele (5 kilometri) și plimbare (1 kilometru), iar înscrierile se pot face online, pe site-ul fundației, sau în Parcul Herăstrău, în ziua cursei.

Fondurile strânse în cadrul Race for the Cure – Happy Run vor fi folosite pentru testarea gratuită a femeilor din categorii vulnerabile, oferirea de proteze mamare externe, sesiuni de sprijin și informare asupra noilor terapii pentru paciente, susținere psihologică, reuniuni de specialitate între medici, autorități, pacienți și companii și pentru campanii de informare asupra importanței depistării precoce a cancerului de sân.

Mai multe informații despre cursa Happy Run sunt disponibile pe site-ul www.fundatiarenasterea.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod