Monica Dascălu învață să devină pilot de avion

Vedeta se pregăteşte pentru o toamnă foarte plină de evenimente şi foarte frumoasă, după cum spune chiar ea. Ea va începe cursurile anului al doilea ale Masterului în Evaluarea, consilierea şi terapia copilului, cuplului şi a familiei din cadrul Universităţii Bucureşti, experienţă pe care o va folosi din plin şi în noul sezon al emisiunii sale, la Pro TV International.
În plus, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 17:00 şi a emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu", care din 5 octombrie, de la ora 17:30, va aduce invitaţi noi românilor din afara ţării, vrea să se înscrie şi la o şcoală de pilotaj, informează Mediafax.

"Toamna are o provocare şi pentru mine şi recunosc că îmi adun tot curajul şi mi-am pus în gând să văd cum e dincolo de nori. Îmi doresc foarte mult să mă înscriu la cursuri de zbor la şcoala de pilotaj pentru avioane ultrauşoare.
Ştiu că este un proces îndelungat, care presupune răbdare şi multă perseverenţă, dar ştiu că într-o zi îmi voi îndeplini şi acest vis"
, spune Monica.

Celor care au ales să trăiască dincolo de granițele ţării şi care aşteaptă întâlnirile din fiecare weekend cu ea, vedeta Pro TV International le transmite că în acest sezon vor avea câteva noutăţi.

"Emisiunea 'Weekend cu Monica Dascălu' îmbracă haine noi, de sărbătoare, într-un cadru nou, foarte primitor.
Ne vom distra mai mult, fiindcă întâlnirile vor fi condimentate cu surprize. Vă dezvălui una dintre ele - îmi plac testele creative, care ne permit să ne jucăm şi să ne cunoaştem mai bine şi voi încerca să văd ce talente ascunse au invitaţii, ce preferinţe au la diverse capitole, prin astfel de teste. Aşadar, nu trebuie să pierdeţi întâlnirea cu mine în fiecare sâmbătă şi duminică la Pro TV International, de la ora 17:30!"
, mai spune vedeta.

Primii invitaţi ai săi vor fi Andreea şi Cabral Ibacka, sâmbătă, iar duminică - Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Mădălina Anea şi Paul Diaconescu le vor povesti românilor din afara ţării detalii despre serialul "Îngeri pierduţi".


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod