Monica Bîrlădeanu s-a despărţit de Bobby Păunescu

Actriţa Monica Bîrlădeanu a anunţat că s-a despărţit de iubitul ei, regizorul şi omul de afaceri Bobby Păunescu, informează cotidianul Click!.

Actriţa a anunţat că s-a despărţit de iubitul ei, regizorul şi omul de afaceri Bobby Păunescu, informează cotidianul Click!.

"Deşi suntem absolut hotăraţi să lucrăm în continuare împreună aşa cum am făcut-o şi până acum, prietenii voştri Monica şi Bobby nu mai formează, din păcate, un cuplu. Ne-am bucura mult dacă aţi trata acest moment cu aceeaşi sensibilitate şi discreţie cu care o face James,fiinţa care înţelege cel mai bine indestructibila noastră comuniune interioară.

Mulţumim", a scris Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

Actriţa a mărturisit într-un interviu acordat revistei OK! Magazine că  Bobby Păunescu a fost cel mai important om din viaţa ei.

"Sunt foarte multe lucruri care s-au transferat de la unul la celălalt. Şi sunt foarte greu cuantificabile. Nu îţi mai dai seama, în timp, cine de la cine a luat. Există şi o formă de osmoză care operează într-un cuplu. E foarte greu să mai înţelegi ce a fost al tău. Şi ce a fost al lui.
Nici el n-ar şti să răspundă la întrebarea asta"
, a declarat Monica.

"Eu am foarte multă admiraţie pentru el. Pentru felul în care vede cu zece paşi înainte. E starea sa naturală, aceea de anticipaţie. Bobby face lucruri azi, ştiind că peste zece ani lucrul acela va fi căutat. Există multe lucruri”, a mărturisit actriţa.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 August 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 12 Aug 2012, 12:00
    Decizie

    Este decizia lor si trebuie sa o respectam.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod