Monica Bellucci se bucură că a devenit târziu mamă

Actriţa a declarat într-un interviu că se bucură că a aşteptat până la aproape 40 de ani pentru a deveni mamă, considerând că înainte nu era pregătită să îşi schimbe viaţa pentru totdeauna.
Actriţa a declarat într-un interviu că se bucură că a aşteptat până la aproape 40 de ani pentru a deveni mamă, considerând că înainte nu era pregătită să îşi schimbe viaţa pentru totdeauna.

Bellucci avea 39 de ani când a născut primul ei copil, pe Deva, care are în prezent 7 ani, iar la 45 de ani l-a născut şi pe al doilea, Leonie, care are 23 de luni, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

În prezent în vârstă de 47 de ani, Monica Bellucci spune că a ales să devină mamă la o vârstă înaintată, nefiind pregătită până atunci pentru a face acest pas.

"Nu eram pregătită pentru ceva atât de uriaş, ceva care avea să-mi schimbe viaţa pentru totdeauna.
Cred că a fost aşa pentru că am fost singură la părinţi. Într-un fel, m-am simţit mereu un copil... prea preocupată de mine însămi. Mă temeam că nu o să fiu gata să mă dăruiesc"
, a spus actriţa.

Ea a mai povestit că după ce a născut-o pe Deva s-a gândit să facă repede un al doilea copil, ştiind că nu mai avea mult timp.

"Până la urmă, am alăptat foarte mult timp şi mi-am dorit să petrec un timp numai cu ea (cu Deva, n.r.) şi să fiu într-adevăr sigură pe mine şi să o cunosc pe ea înainte să rămân din nou însărcinată.
Am avut noroc că am rămas însărcinată la 44 de ani. Nu a trebuit să încercăm multă vreme. A fost natural
", a mai declarat Bellucci.

Monica Bellucci este căsătorită cu actorul francez Vincent Cassel, în vârstă de 45 de ani, din 1999, dar cei doi sunt împreună de 17 ani. Actriţa a mai mărturisit că sosirea copiilor le-a schimbat relaţia, dar în bine.

Cu toate acestea, Bellucci spune că nu poate şti dacă ea cu soţul ei vor rămâne împreună pentru totdeauna.

"Nu se ştie niciodată.
Nu trebuie să crezi niciodată că lucrurile sunt sigure, mai ales într-o relaţie. Dar îi avem pe copiii noştri şi dragostea pentru ei este pentru totodeauna"
, a mai spus actriţa italiană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod