Monica Bellucci asteapta un bebe

de Iulia Anghel, 22 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Monica Bellucci asteapta un bebe

Actrita a facut anuntul la noi in tara, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "The Whistleblower", care au avut loc saptamanile trecute la Studiourile din Buftea, informeaza Mediafax.

Monica Bellucci, in varsta de 45 de ani, s-a nascut in Citta di Castello, Perugia, Italia. Este considerata una dintre cele mai frumoase actrite europene. Initial, a inceput o cariera in domeniul juridic, dar, in timp ce era studenta, a lucrat ca fotomodel.

A debutat ca actrita in 1990, in productii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscuta in 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat in "Malena" (2000), "Suspect de crima/ Under suspicion" (2000), "Fratia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar si in socantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alaturi de sotul sau, actorul Vincent Cassel.

Vorbeste fluent italiana, engleza, franceza si spaniola si nu locuieste permanent cu sotul sau, pentru a evita rutina. Ea locuieste la Londra si Roma, in timp ce el locuieste la Paris. Impreuna au o fiica, Deva, nascuta in 2004.

In "The Whistleblower", Bellucci joaca alaturi de Rachel Weisz si Vanessa Redgrave. Filmul este regizat de Larysa Kondracki, iar scenariul este bazat pe o poveste adevarata, a lui Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz), o politista din SUA, care pleaca in 1999 intr-o misiune de mentinere a pacii in Bosnia. Situatia se complica in momentul in care Kathryn descopera ca in retelele de trafic uman din zona sunt implicati chiar oficiali ai ONU. Perseverenta ei in anchetarea acestui caz si dorinta de a trage public un semnal de alarma i-au pus in pericol nu doar cariera, ci si viata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod