Monica Anghel: "Mi-a căzut părul de la dieta disociată"

Artista a slăbit opt kilograme în ultimele două luni şi regretă că în anii trecuți a încercat mai multe regimuri periculoase pentru sănătatea sa.
Vedeta în vârstă de 42 de ani a dezvăluit pentru ziarul Click! secretul transformării sale: "Am slăbit opt kilograme din ianuarie şi până acum. Am ţinut la un moment dat un regim disociat. E adevărat, am slăbit, dar îmi căzuse părul şi am renunţat. Regimurile drastice nu dau randament decât pe moment."

Monica Anghel a explicat cum se menține în formă acum: "Fac sport, în special echitaţie. În general, mănânc rondele de orez expandat, câte un baton de slăbit, fructe, salate.
Am renunţat la pui şi la peşte pentru că nu-mi plac, consum doar vită la grătar cu salate. Seara, câteodată mănânc, câteodată nu, depinde la ce oră ajung acasă. Mănânc mozzarela cu o roşie, ardei gras, un iaurt degresat"
, ne-a spus Monica.

Deşi e la modă printre vedete (Teo Trandafir, Raluca Bădulescu, impresarul Marius Gavrilă), Monica Anghel nu vrea să se gândească la o operaţie de micşorare a stomacului, notează Click!. "În 1992 am locuit un an în New York.
Am văzut o emisiune cu oameni care fuseseră în situaţia disperată să-şi facă această intervenţie. Însă am auzit că foarte mulţi dintre ei au murit, pentru că problema lor nu s-a rezolvat. Au mâncat pe sistem nervos, iar stomacul lor micşorat nu putea face faţă şi a plesnit"
, a explicat ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod