"Mondenii", in fiecare marti seara, la Prima TV

Facebook Twitter Comenteaza
In casa "mondenului" Dan Diaconescu se petrec lucruri suspecte. Se pare ca acesta este bantuit de o fantoma, prelej bun pentru a face o emisiune in direct de la fata locului.

La "Etapa sportiva" Ramona Badescu va prezinta un conflict intre doi atleti, care au trecut linia de sosire in acelasi timp, departajarea facandu-se cu ajutorul unei fotografii. Conflictul a luat amploare din pricina unei protuberante aparute pe nasul unuia dintre cei doi sportivi.

Imparatul Iulian vrea sa infiinteze nationala de fotbal a tiganilor, asa ca il cheama la palatul sau pe antrenorul Emerich Jenei.
Din pricina vorbariei acestuia din urma si a amintirilor sale, exasperat, imparatul decide ca e mai bine sa se predea la politie, decat sa-l mai asculte pe antrenor.

Familia Prigoana se pregateste pentru alegeri. Silviu Prigoana vrea sa candideze la primarie, asa ca il invita la el acasa pe jurnalistul Ion Cristoiu. Din cauza unor pareri, pe care jurnalistul le spune de fata cu Adriana si mama acesteia, se isca un scandal de zile mari, Cristoiu sfarsind prin a fi dat afara din casa familiei Prigoana.

Lasand la o parte divergentele dintre "mondenii" mai sus mentionati, este prezentata o zi din viata presedintelui: programul zilnic al lui Traian Basescu, ce mananca si cu cine se intalneste, marti, 15 aprilie, ora 21.00, la Prima TV, in emisiunea "Mondenii".


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod