Modelul lui Botezatu a pozat intr-un cimitir de masini

Dupa Andreea Balan, Denisa Ciocoiu, finalista Next Top Model descoperita de Catalin Botezatu, a carei asemanare izbitoare cu Bianca Dragusanu a socat pe muti, a devenit imaginea celui mai tare brand romanesc de jeans, Foggi.
Desi initial proprietarii brand-ului au fost in negocieri cu Bianca Dragusanu, acestea nu s-au finalizat. Asa ca au optat pentru un model. Sedinta foto a avut loc intr-un cimitir de masini din Ploiesti, Denisa a pozat timp de opt ore ca o adevarata profesionista impreuna cu Ionut Staicu, fotograful cu care a lucrat o perioada la Next Top Model by Catalin Botezatu.

Perioada Next Top Model a propulsat-o, iar Catalin Botezatu o ajuta ca sa aiba de lucru in continuare. "Denisa e o Bianca fara interventii chirurgicale", declara acum ceva vreme designerul, "e un model bun, cuminte, ascultator, care isi vede de meseria ei si o face cu profesionalism, ma bucur ca fetele care au trecut pe la Next Top Model lucreaza campanii, cataloage si prezentari, ma bucur sa aflu ca acest catalog in care a pozat Denisa va merge la cel mai mare trag de jeans din lume care se desfasoara la Amsterdam, va reprezenta cel mai bun producator roman de jeans, ma bucur de asemenea ca producatorii romani au inteles ca e mai bine sa lucrez cu modele profesioniste decat cu vedete, nici nu au atatea fite, si sunt cel putin la fel de frumoase", a declarat designer-ul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod