Model la 80 de ani: Povestea bunicii care defilează pe podium

Marion Finlayson s-a întors pe podium la 80 de ani, cu ocazia lansării Festivalului "50 Plus" din Aberdeen.

Marion Finlayson s-a întors pe podium la 80 de ani, cu ocazia lansării Festivalului "50 Plus" din Aberdeen.

Deşi ultima apariţie pe podium a fost acum peste 60 de ani, Marion arată de parcă n-ar fi renunţat niciodată la modă. Bunica "glamorous" a spus că s-a bucurat de experienţă mult mai mult decât în tinereţe, pentru că a devenit mult mai încrezătoare în ea de-a lungul timpului, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

"Mi-a plăcut la nebunie", a spus Marion.

"Nu am mai făcut aşa ceva din anii '40, de când eram studentă. Din fericire, acum nu mai am emoţii, aşa că am urcat pur şi simplu pe podium şi m-am distrat din plin."

Marion Finlayson, care are doi nepoţi, Antonia, de 13 ani, şi Andrew, de 11 ani, a lucrat până acum ca profesoară la Albyn School, în Aberdeen, după care s-a orientat spre munca pentru copiii cu nevoi speciale. Ea s-a hotărât să revină la modelling după moartea soţului ei, Bruce, în 2010, fiind de părere că întoarcerea la pasiunea din tinereţe o va ajuta să treacă de momentul dureros.



"Întoarcerea pe podium m-a ajutat cu adevărat.

Am avut ocazia să întâlnesc mulţi oameni tineri, ceea ce cred că e bine pentru mine", a mai spus ea.

Marion, care arată incredibil pentru vârsta ei, spune că se menţine activă mergând în mod regulat la cursuri de yoga şi pilates, dar şi cu ajutorul nepoţilor ei, care o fac să alerge toată ziua.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Larisa D. pe 18 Mai 2013, 22:52
    Părere

    Cred că s-a simțit minunat pe podium și că a fost o zi deosebită pentru ea.

    0
    0

  • licia pe 9 Sep 2012, 01:02
    Marion

    Marion este o norocoasa sa defileze pe podium la aceasta virsta.creatorii de haine ar trebui sa gindeasca o linie si pentru femeile de peste 50 de ani care vor sa se imbrace bine fara a fi stridente doar pentru a tine pasul cu moda.O virsta la care nu mai ai un corp de clepsidra de multe ori marimea peste 52 iti da batai de cap ce sa pui pe tine sa mai ascunda burtica,sunculitele Modelele cu tinte,tip motociclist nu mai sint pt noi.Vrem sa ne imbracam bine pentru copiii si nepotii nostrii .Nu te mai poti urca pe tocuri peste 10 cm dar nici sa umbli in balerini.O tinara arata bine in orice ar fi imbracata e usor sa creezi pt tineri voi aprecia creatori pt marimile peste 52 de haine si de virsta.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod